ГоловнаВійськові технологіїНа озброєння ЗСУ надійшли перуанські дрони CW-40D

На озброєння ЗСУ надійшли перуанські дрони CW-40D

Україна закупила в Перу партію розвідувальних дронів CW-40D. Про це з посиланням на представника компанії Disenos Casansve пишуть журналісти Janes.

Подробиці

За їхніми даними, угоду з придбання безпілотників було закрито на початку року. Найімовірніше, що це сталося в січні. Закупівля перуанських дронів не афішувалася. Таким чином, обсяг партії БПЛА невідомий.

На вооружение ВСУ поступили перуанские дроны CW-40DПоказовим у цій новині є те, що Disenos Casanave виробляє безпілотники CW-40D спільно з компанією Jouav з КНР. Сам дрон є китайською розробкою. Отже, постачання цих літальних апаратів в Україну могло бути здійснено тільки після отримання дозволу Китаю на експорт.

БПЛА CW-40D може злітати вертикально. Конструктивно він виконаний у вигляді нерухомого крила. Дрон комплектується гібридною силовою установкою. Вартість безпілотника становить 155 000 USD.

Технічні характеристики:

  • Злітна маса: 45 кг.
  • Дальність зв’язку: 200 км.
  • Автономність польоту: 10 годин.
  • Розмах крил: 4,6 м.
  • Максимальна висота: 6,4 км.
  • Швидкість польоту: 150 км/год.

Літальний апарат оснащений камерою MD170E з 30-кратним зумом і електрооптичним датчиком. Він поставляється в комплекті з картографічним софтом EagleMap, розробленим компанією Jouav, наземною станцією управління GCS-303 і портативним планшетом TC200.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...