ГоловнаТехноНова функція Gmail "синя галочка" допоможе боротися з шахрайством

Нова функція Gmail “синя галочка” допоможе боротися з шахрайством

Пошта Google Gmail впроваджує нову функцію з технологією BIMI (акронім від Brand Indicators for Message Identification) для перевірки особи відправників електронної пошти. Синя галочка є більш помітним індикатором того, що відправник є законним, забезпечуючи тим самим додатковий рівень захисту від шахрайства з e-mail.

Подробиці

Коли електронний лист отримано від перевіреного відправника, у папці вхідних повідомлень з’являється синя галочка поруч із назвою компанії. Спочатку Google впровадив BIMI в Gmail 2020 року, дозволивши зареєстрованим брендам включати до своїх електронних листів логотипи, що пройшли перевірку автентичності. Нещодавно гуглівці привернули увагу до шахрайства з GMail, яке може коштувати користувачам великих грошей.

Google планує й надалі приділяти пріоритетну увагу безпеці користувачів, випускаючи додаткові оновлення для Gmail. Серед можливих варіантів – розширення програми BIMI, поліпшення фільтрації спаму, розширення опцій конфіденційності та інтеграція з іншими сервісами Google. Функція синьої галочки буде доступна всім користувачам до кінця тижня, а адміністратори Workspace зможуть налаштувати BIMI для своєї компанії, щоб скористатися перевагами цього рішення.

Сувора автентифікація електронної пошти допомагає користувачам і системам безпеки виявляти та блокувати спам. Для компаній синя галочка – це чудовий спосіб підвищити довіру до бренду і запобігти фішингу та іншим шахрайським діям з e-mail. Ця функція має підвищити довіру до джерел електронної пошти та створити кращу екосистему e-mail для всіх.

З огляду на успіх функції “синьої галочки”, Google може продовжити інвестувати в технологію BIMI для підвищення безпеки та автентифікації електронної пошти. Крім того, хоча Gmail вже володіє надійними можливостями фільтрації спаму, Google може спробувати вдосконалити цю систему за рахунок використання машинного навчання і штучного інтелекту.

Останнє оновлення Gmail від Google є позитивною подією для екосистеми електронної пошти, оскільки воно допомагає користувачам ідентифікувати законні джерела e-mail і дає змогу компаніям підвищити довіру до свого бренду.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...