ГоловнаТехноXiaomi почала тестувати Android 14 на кількох моделях смартфонів і планшетів

Xiaomi почала тестувати Android 14 на кількох моделях смартфонів і планшетів

Фахівці “Сяомі” почали тестування операційки Android 14 напередодні її офіційної презентації. Для випробувань прошивки було відібрано кілька сучасних моделей смартфонів.

Подробиці

Згадка про обрані для тестування девайси з’явилася у внутрішньому коді MIUI на Android 14. Так, з 25 квітня бета-версія перспективної ОС стала доступна для вивчення на Xiaomi 13/13 Pro. Далі до програми випробувань приєднаються власники планшетів Xiaomi Pad 6/6 Pro.

Xiaomi почала тестувати Android 14 на декількох моделях смартфонів і планшетів

Якщо зазначена вище “інфа” відповідає дійсності, то вже цього або наступного тижня китайський техногігант офіційно оголосить про приєднання до програми розробників Android 14.

Знайомі з “внутрішньою кухнею” Xiaomi експерти прогнозують можливість участі в тестуванні інших пристроїв китайського техногіганта цього та/або минулого року випуску.

Від Android 14 не очікують проривних рішень. З найбільш значущих змін учасники ринку називають впровадження кодека AV1 для поліпшення стиснення і підвищення ефективності, а також появу низки нових жестів для попереднього перегляду попереднього вмісту екрана.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...