ГоловнаТехноПрезентовано ігровий ноутбук Acer Predator Helios Neo 16 з «відмінним співвідношенням ціни...

Презентовано ігровий ноутбук Acer Predator Helios Neo 16 з «відмінним співвідношенням ціни та продуктивності»

Компанія Acer вранці 24 квітня оголосила про випуск новітнього ігрового ноутбука Predator Helios Neo 16, який поєднує в собі ігрові можливості середнього рівня та відмінне співвідношення ціни й продуктивності.

Подробиці

Піарники тайванського бренду позиціонують новинку як “ідеальний вибір для геймерів, які бажають отримати високоякісний ігровий досвід за помірні гроші”.

Новий Predator буде доступний у ФРН з червня цього року за ціною від €1599. Апарат отримав новітні процесори i5-13500HX і i7-13700HX, які можуть поєднуватися з двоканальною оперативною пам’яттю DDR5-4800 об’ємом до 32 Гб і PCIe 4.0 NVMe SSD у RAID 0 до 2 ТБ. У “ноуті” можуть бути встановлені відеокарти Nvidia GeForce RTX 4050 на 6 Гб, RTX 4060 на 8 Гб, RTX 4070 на 8 ГБ і ТГП потужністю 140W.

Презентовано ігровий ноутбук Acer Predator Helios Neo 16 із характеристиками середнього рівня і відмінним співвідношенням ціни та продуктивності

Для збереження ноутбука холодним під час екстремальних навантажень пристрій отримав передову систему охолодження з суцільнометалевим вентилятором 5-го покоління AeroBlade і термопастою з рідкого металу. Це допоможе забезпечити безперебійну роботу і запобігти перегріванню.

На кришці дисплея лазером вигравірувані унікальні коди, що дає змогу любителям персоналізації легко ідентифікувати свій пристрій.

Predator Helios Neo 16 постачається з двома варіантами якісного 16-дюймового дисплея: IPS-панеллю 2 560 x 1 600р./165 Гц/500 ніт та екраном 1 920 x 1 200р./165 Гц/400 ніт. Обидва дисплеї мають 100% колірне охоплення sRGB, Nvidia Advanced Optimus з G-SYNC і час відгуку 3 мс.

Вибір портів досить великий. Пропоновані можливості підключення – два роз’єми Thunderbolt 4, три USB-A 3.2 Gen 2, відеовихід HDMI 2.1, аудіороз’єми, GbE і карт-рідер microSD. Бездротове підключення здійснюється через карту Killer Wi-Fi 6 + BT 5.2.

Фахівці Acer також оснастили ноутбук системою обробки звуку DTS X:Ultra і батареєю ємністю 90 Вт/год. Корпус може мати профіль завтовшки до 1,11″ (28,25 мм), а вага апарата може сягати 5,73 фунта (2,6 кг). Це робить новинку зручною для транспортування та використання в дорозі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...