ГоловнаТехноXiaomi Civi 3 отримав сертифікат 3C

Xiaomi Civi 3 отримав сертифікат 3C

Нове покоління найвитонченіших смартфонів “Сяомі” може бути офіційно презентовано вже в травні. На це вказує успішне проходження моделлю Civi 3 сертифікаційних формальностей у китайського регулятора 3С.

Подробиці

Номер перспективної новинки в лістингу дозвільного органу – 23046PNC9C – збігається з номером у документах ще одного регулятора MIIT, який “дав добро” на екстлуатацію девайса ще в березні. Точне комерційне ім’я девайса поки що невідоме. Можливі варіанти – Civi 3 і Civi 2s.

Xiaomi Civi 3 получил сертификат 3C

Згідно з лістингом 3С, новий представник сімейства Civi 3 отримає швидкий з/п на 67W під кодом MDY-14-EV. Інших подробиць про апарат на сайті сертифікатора немає.

Автори колишніх витоків пророкують новому Civi 3 екран OLED/120 Гц/FHD+ з вигнутими краями і вирізом у формі капсули, в якому можуть розташовуватися 32-мегапіксельні dual-об’єктиви для селфі. Передбачувана версія чип-системи – Dimensity 8200. Задня камера може складатися з трьох модулів на чолі з Sony IMX8.

Новинка гарантовано з’явиться на китайському ринку за невідомою поки ціною. Інформації про готовність “Сяомі” продавати нове покоління Civi за межами Піднебесної поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...