ГоловнаТехноНазвано дату офіційного дебюту "розумного" браслета Xiaomi Band 8

Названо дату офіційного дебюту “розумного” браслета Xiaomi Band 8

“Сяомі” заявила про готовність представити “розумний” браслет свого виробництва Xiaomi Band 8 одночасно з топовим смартфоном Xiaomi 13 Ultra на заході, який відбудеться 18 квітня, і явила світу тизерні зображення фітнес-трекера.

Детально

Згідно з опублікованими напередодні картинками, Band 8 збереже форму попередників у вигляді витягнутої овальної капсули з вузьким рамковим подіумним екраном. Покупцям буде запропоновано кілька різновидів ремінців із різних матеріалів. Версія Band 8 з браслетним ремінцем для більшої витонченості отримала вужчі вушка порівняно з варіантом із широким ремінцем.

Band 8 буде доступний у трьох колірних варіантах для версії з широким ремінцем: чорно-білому, зеленому і жовтому. Варіант із вузьким ремінцем запропонують покупцям у класичному чорному кольорі та варіанті “рожеве золото”.

Попередні сертифікати Band 8 з модельним номером M2239B1 дають змогу очікувати оснащення трекера технологією Bluetooth 5.1 і вбудованою полімерною літій-іонною батарейкою DC 3.87V.

Попередник “вісімки” за модельним рядом – Xiaomi Band 7 – отримав екран AMOLED 1,62″/326ppi/192 х 490р./500 ніт з функцією безперервного відображення інформації і більш ніж сотнею варіантів дисплеїв. Серед підтримуваних можливостей – 120 видів спортивних активностей, моніторинг якості сну, жіночого здоров’я, рівня кисню в крові і частоти серцебиття.

Батарейка Band 7 має ємність 180 мА/год, може похвалитися 15-денною автономністю, наповненням енергією до 100% лише за 2 години, легкістю та компактністю (13,5 гр. за габаритів 4,65 х 2,07 х 1,22 см), а також опціями керування музикою і затвором камери, підтримкою сповіщень, моніторингу стану організму тощо.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно