ГоловнаВійськові технологіїDroneShield представила новий антидроновий пістолет DroneGun Mk4

DroneShield представила новий антидроновий пістолет DroneGun Mk4

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Інженери американо-австралійської компанії Drone Shield спроектували новий антидроновий пістолет DroneGun Mk4. Технічні характеристики пристрою були опубліковані на сайті виробника.

Подробиці

DroneGun Mk4 важить трохи більше 3 кг. За принципом дії пістолет нічим не відрізняється від антидронових рушниць. Завдяки компактності DroneGun Mk4 можна утримувати в одній руці. У Drone Shield стверджують, що за ефективністю пістолет рушницям не поступається. При цьому він має більш високий рівень захисту.

Антидроновый пистолет DroneGun Mk 4Новинка може похвалитися наявністю верхньої і нижньої планок Пікатінні, селекторного перемикача і кількох кріплень для ременя Quick-Disconnect. Ці вузли були додані інженерами Drone Shield для зручності військових.

Антидроновый пистолет DroneGun Mk 4Уражений із DroneGun Mk4 повертається до місця запуску або приземляється на землю. Пістолет блокує канал передачі зображення з камери. У результаті оператор нічого не бачить. Корпус IP67 дає змогу експлуатувати пристрій для глушіння дронів у будь-яких погодних умовах. Для транспортування DroneGun Mk4 використовується захищений кейс.

Технічні характеристики:

  • Маса: 3,2 кг.
  • Частотний діапазон: GNSS і ISM.
  • Автономність: 60 хв.
  • Напруга: 10,8 В.

Про вартість нового антидронового пістолета на сайті компанії-виробника, на жаль, нічого не повідомляється. До слова, антидронові рушниці DroneGun стали відомі на весь світ завдяки вмілому використанню українськими військовими. Вони перебувають на озброєнні ЗСУ. Незабаром до них додадуться пістолети.

Стрічка новин: