ГоловнаТехноПрезентовано найменшу і найлегшу повнокадрову влог-камеру у світі Sony ZV-E1

Презентовано найменшу і найлегшу повнокадрову влог-камеру у світі Sony ZV-E1

“Соні” явила світу нову влог-камеру для з повнокадровим сенсором. Новинка, іменована ZV-E1, має компактний форм-фактор, що робить її ідеальною для зйомки з рук, дрона або кардана.

Подробиці

Девайс оснащений варіокутовим рідкокристалічним екраном 3″ з сенсорним управлінням. Пристрій адаптовано для роботи в екстремальних умовах (пилова буря, злива тощо) Верх рукоятки “прикрашений” спеціальним важелем зуму.

ZV-E1 отримала повнокадровий сенсор на 12 Мп, який забезпечує динамічний діапазон 15+ стопів, і “заточений” на обробку зображень процесор BIONIC XR з відмінною продуктивністю. Девайс сумісний з будь-якими об’єктивами модельного ряду “Соні E-mount” і може похвалитися 5-осьовою внутрішньокорпусною стабілізацією зображення для зниження тремтіння/вібрації під час зйомки.

ZV-E1 здатна знімати 10-бітове 4К-відео на швидкостях до 60 кадр./сек. включно. Найближчий апдейт має подвоїти швидкість зйомки. Наявність опції Cinemascope дозволяє поміщати чорні смуги навколо кадру 16:9 для створення кадру 21:9 без необхідності редагування.

Новинка отримала велику кількість програмних функцій “Соні”, починаючи від багаторазового розпізнавання облич і стабілізатор кадру – закінчуючи автоматичним мікрофоном і автофокусуванням з онлайн-розпізнаванням.

Серед підтримуваних можливостей підключення – слот для SD-карт/ WiFi/miniHDMI/Bluetooth/навушниковий роз’єм 3,5 мм.

Вартість Sony ZV-E1 без зум-об’єктива і з ним – $2199 і $2499 відповідно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...