ГоловнаТехноРозкрито повні характеристики ASUS ROG Phone 7

Розкрито повні характеристики ASUS ROG Phone 7

У Мережі з’явилася інформація про характеристики ігрового смартфона ROG Phone 7 у базовому виконанні. Новими відомостями з громадськістю поділився китайський “постачальник інсайдів” Digital Chat Station.

Подробиці

Згідно з витоком, “сімка” буде оснащена AMOLED-дисплеєм E4 6,78″/165 Гц/Full HD+ з підекранним модулем TouchID. Забезпечувати продуктивність апарату довірено чип-системі Snapdragon 8 Gen2. Також новинці пророкують оперативну пам’ять LPDDR5X і накопичувач UFS 4.0.

Оптика стандартної моделі складається з селфі-датчика на 13 Мп і головної камери на 50/13/5 Мп. Найбільший з об’єктивів іменується Sony IMX766.

За роботу сімейства ROG Phone 7, яке цього року складатиметься з однойменної базової моделі і топової версії Ultimate, відповідає тандем Android 13/ROG UI (від випуску Pro-версії розробники вирішили відмовитися).

ROG Phone 7 також отримає АКБ на 6000 мА/год. зі швидкою зарядкою на 65W. Корпус пристрою вагою 240 гр. захищений від пилу і вологи за протоколом IP54. Джерело стверджує, що базова модель ROG Phone 7 може коштувати 3 999 юанів (~$580).

Орієнтовна дата презентації перспективної новинки – 13 квітня. Першими можливість купівлі пристрою отримають жителі Тайваню, США та Китаю.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно