ГоловнаТехноТелевізори Xiaomi TV S65 і Xiaomi S75 стали доступні для покупки в...

Телевізори Xiaomi TV S65 і Xiaomi S75 стали доступні для покупки в Китаї зі значною знижкою

Презентовані кілька днів тому смарт-телевізори “Сяомі” з’явилися на прилавках китайських магазинів. Вартість моделей TV S65 і TV S75 у найпростішій комплектації починається з позначки ¥2999, що еквівалентно 435 доларам США.

Подробиці

Цифри в назві вказують на діагональ екрана в дюймах. Обидва апарати обладнані 4К-дисплеями 144 Гц/HDR10/94% DCI-P3/MEMC. Пристрої підтримують змінну частоту оновлення, автоматичний режим із низькою затримкою, AMD Freesync і працюють на 4-ядерному чипсеті Cortex-A73, який розрахований на підтримку пам’яті до 3/32 Гб.

Також у телевізорах є подвійні стереодинаміки потужністю 25W, що підтримують технології Dolby Vision, Dolby Atmos і DTS: X. Новинки оснащені мікрофонами дальнього поля, які дають змогу керувати пристроями в режимі “вільні руки” за допомогою голосових команд.

Обидва Smart TV працюють під управлінням MIUI TV/Android і поставляються з вбудованими додатками для віддачі команд системі “розумний дім”.

Серед можливостей підключення – Wi-Fi 6/HDMI 2.1/USB 3.0/Ethernet/Bluetooth 5.2/ІЧ-бластер/NFC. У наявності – підтримка “хмарних” ТВ-ігор.

У рамках нетривалої промо-акції модель TV S65 доступна для покупки за ¥2 999/$535,а модель TV S75 – за ¥3 999/$581. Після завершення оферти обидва пристрої подорожчають на 500 юанів (+$73).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...