ГоловнаТехноXiaomi опублікувала прес-рендери смартфонів Redmi Note 12S і 12 Pro 4G

Xiaomi опублікувала прес-рендери смартфонів Redmi Note 12S і 12 Pro 4G

Сайт Mi.com “приріс” прес-рендерами двох неанонсованих смартфонів “Редмі”, презентація яких має відбутися в найближчі кілька тижнів. Назви пристроїв – Note 12S і Note 12 Pro (4G).

Подробиці

Судячи з рендерів, S-версія Note 12 отримає екран з перфорацією, бічний TouchID, triple-камеру з головним модулем на 108 Мп і постачатиметься в чорному, синьому і зеленому кольорах.

Xiaomi опублікувала пресрендери смартфонів Redmi Note 12S і Redmi Note 12 Pro 4G на своєму офіційному сайті

Чутки про Redmi Note 12S стверджують, що це буде ребрендингова версія торішнього Note 11S зі швидшою зарядкою, але без датчика глибини, з такими характеристиками:

  • екран AMOLED 6,43″/90 Гц/FHD+;
  • камери роздільною здатністю 16 Мп (selfie) і 108/8/2 Мп (основна);
  • чип-система Helio G96;
  • гранична конфігурація пам’яті 8/128 Гб;
  • батарея на 5000 мА/год;
  • швидка зарядка 67W.

Друга новинка Note 12 Pro (4G) зможе похвалитися перфорованим дисплеєм, бічним сканером TouchID, головною камерою з “закосом” під оптику Xiaomi 12-ї серії з головним датчиком на 108 Мп. Варіанти колірного оформлення корпусу – чорний, блакитний і градієнтний синій.

Xiaomi опублікувала пресрендери смартфонів Redmi Note 12S і Redmi Note 12 Pro 4G на своєму офіційному сайті

Note 12 Pro (4G), за чутками, є клоном Note 10 Pro для глобального ринку. Якщо це так, то пристрій отримає екран AMOLED 6,67″/FHD+/120 Гц, чип-систему Snapdragon 732G, пам’ять до 8/128 Гб включно, АКБ на 5020 мА/год. і оптику в складі селфі-модуля на 16 Мп і головної квадрокамери з об’єктивами 108/8/5/2 Мп.

Даних про вартість поки немає. Дата прем’єри не уточнюється.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...