ГоловнаТехноRedmi A2 з'явився на Google Play Console з чипсетом MediaTek Helio G36

Redmi A2 з’явився на Google Play Console з чипсетом MediaTek Helio G36

Бюджетний Redmi A2 з’явився в Google Play Console. Раніше смартфон засвітився на сайтах індійського і тайського регуляторів. Завдяки цьому стали відомі основні характеристики пристрою.

Подробиці

Скрізь девайс фігурує з модельним номером 23026RN54G. Пристрій обладнаний медіатеківською чип-системою Helio G36 SoC, пікова тактова частота якої становить 2,3 ГГц для чотирьох основних ядер A53 і 1,8 ГГц для “срібних” ядер. Апарат оснащений графічним процесором PowerVR GE8320.

Redmi A2 появился на Google Play Console с чипсетом MediaTek Helio G36 SoC

Лістинг Google Play Console також показав, що A2 отримав екран HD+ і мінімум 2 Гб “оперативки”. Управляти смартфоном буде операційка Android Go Edition (Android 13).

Документ також демонструє круглий отвір у верхній частині по центру для селфі-модуля, що суперечить попереднім витокам, в яких вказано краплеподібний виріз.

Колишні інсайди вказують на те, що A2 “приросте” 6,52-дюймовим IPS LCD екраном з роздільною здатністю 1600 x 720 пікселів. Відсутність заднього сканера відбитків пальців говорить про те, що TouchID з’явиться лише в моделі A2+.

За оптику A2 відповідатимуть основна камера на 8 Мп з датчиком глибини 2 Мп і фронт-камера на 5 Мп для селфі.

Європейській версії пристрою пророкують АКБ на 5000 мА/год з 10-ватною зарядкою, одним динаміком, 3,5-мм роз’ємом для навушників, слотом для двох СІМ-карток, “Блютузом 5.0” і 2,4-гігагерцевим Wi-Fi для підключення.

Даних про ціну поки що немає. Дата прем’єри не уточнюється.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...