ГоловнаТехноВлада США вважає Ілона Маска недоторканним

Влада США вважає Ілона Маска недоторканним

У Білому домі стурбовані зростаючим впливом підприємця Ілона Маска на стратегічні галузі. Афілійовані з мільярдером компанії працюють у критично важливих секторах американської економіки на кшталт транспорту, соціальних медіа, телекомунікацій та аерокосмічної галузі.

Детально

За даними Bloomberg, стурбованість у чиновників з адміністрації президента викликає той факт, що контроль над зазначеними секторами забезпечив мільярдерові позамежний рівень глобального впливу. По суті, він став недоторканним.

Як відомо, Маск є прихильником республіканців. Його присутність у соцмережах може створити певні загрози для державних інтересів і нацбезпеки.

До можливого тиску з боку адміністрації Джо Байдена бізнесмен підготувався ґрунтовно. Його лобісти почали працювати з конгресменами багато років тому. Крім цього, Маск підтримує близькі стосунки з Кевіном Маккартні, який обіймає посаду спікера Палати представників. Таким чином, політичні ризики для Байдена в разі спроби тиску на мільярдера можуть виявитися дуже високими.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно