ГоловнаТехноКитайський виробник представив захищений смартфон зі 108 Мп камерою та батареєю 10800...

Китайський виробник представив захищений смартфон зі 108 Мп камерою та батареєю 10800 мАг

Doogee явив світові своє нове високоміцне “дітище” – смартфон S100 з потужним акумулятором на 10800 мА/год. і головним об’єктивом на 108 Мп. У рамках промо-періоду, що стартував напередодні, девайс пропонується з шикарною знижкою.

Подробиці

S100 отримав рідинний екран 6,58″/120 Гц/500 ніт/401PPI, захист якого від тріщин і подряпин забезпечується горилівським склом підвищеної міцності Corning Glass. За продуктивність телефону відповідає медіатеківська чип-система Helio G99, зроблена за 6-нм процесом. Гранична конфігурація пам’яті – 12/256 Гб (“оперативку” можна розширити до 20 Гб за рахунок “пластику” microSD).

Батарея зазначеної вище ємності забезпечує активну роботу апарата протягом декількох днів. Для її “заживлення” енергією передбачена швидка зарядка на 66W.

Головний об’єктив на 108 Мп є нетиповим для надзахищених смартфонів. На додаток до цього датчика передбачені модулі на 20 і 16 Мп. Спереду встановлено селфі-модуль на 32 Мп. Сенсор TouchID розташований збоку.

Від загроз сучасного світу смартфон захищений відразу за трьома протоколами (MIL-STD-810H/IP68/IP69K). Інші особливості – TF-слот, підтримка чотирьох навігаційних систем, NFC, двох СІМ-ок nano тощо.

У рамках промо-періоду S100 доступний для купівлі всього за $176,99 (-73 долари порівняно зі звичайною ціною).

Doogee пропонує новітній смартфон підвищеної міцності з істотною знижкою

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...