ГоловнаТехноВиробник комп'ютерів Acer представив електровелосипед з АІ-функціями

Виробник комп’ютерів Acer представив електровелосипед з АІ-функціями

Продуктова лінійка Acer поповнилася електричним велосипедом ebii з ШІ-функціями. Він позиціонується тайванською компанією як транспортний засіб, розроблений спеціально для міста.

Подробиці

ШІ-алгоритми здатні визначати вподобання водія, а також автоматично перемикати передачі виходячи з дорожніх умов. Велосипед на електротязі важить 15,8 кг. Для такого транспорту це дуже мало. Ebii обіцяє стати одним із найлегших велосипедів на ринку.

Електровелосипед Acer ebiiВелосипед може розганятися до 32 км/год. Заявлена автономність ходу дорівнює 112 км. На зарядку АКБ до 100% йде близько двох з половиною годин. Дізнатися час роботи, що залишився, можна в додатку ebiiGO. Його також можна використовувати для блокування велосипеда, перевірки швидкості, ознайомлення з рекомендованими маршрутами тощо.

Електровелосипед Acer ebiiЕлектровелосипед може похвалитися наявністю протиугінної системи, датчиків фіксації зіткнень і безповітряних шин. Вартість транспортного засобу і терміни появи на ринку в повідомленні тайванського виробника комп’ютерів не наводяться.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно