ГоловнаТехноКомпанія із Гонконгу тестує штучний інтелект на посаді генерального директора

Компанія із Гонконгу тестує штучний інтелект на посаді генерального директора

Рукотворний розум у жіночому образі очолив гонконгську компанію NetDragon Websoft Holdings Ltd, яка спеціалізується на формуванні інтернет-спільнот. Ім’я нового директора – Танг Юй.

Подробиці

Це призначення знаменує собою перший в історії випадок, коли ШІ удостоївся керівної посади в компанії. Призначення Танг Юй на посаду гендиректора є частиною зусиль NetDragon з використання ШІ для перетворення корпоративного управління і виведення операційної ефективності на кардинально новий рівень.

NetDragon – це великий технологічний конгломерат, що володіє кількома західними IP, як-от сервіс онлайн-освіти Edmodo та іграми Disney Fantasy Online, Heroes of Might and Magic Online і Transformers Online, серед інших. Крім того, NetDragon є материнською компанією для студії Jumpstart Games, яка відома геймерськими продуктами Jumpstart, Blaster Learning System і Neopets.

Компанія з Гонконгу найняла штучний інтелект на посаду генерального директора

Призначення Танг Юй на посаду гендиректора викликало значний інтерес та обговорення в діловій спільноті. До цього призначення ШІ в жіночому образі обіймав посаду віце-президента NetDragon з вересня-2017, беручи активну участь в управлінні AI+, стратегічному плануванні та інших проєктах роботодавця.

На посаді гендиректора Танг Юй виконуватиме всі типові обов’язки людини на керівній посаді: аналізуватиме хід бізнесу, ухвалюватиме рішення, оцінюватиме ризики та створюватиме ефективне робоче середовище в організації.

Вона може працювати в цілодобовому режимі без сну, відпочинку та вихідних. Її річна зарплата і бонуси дорівнюють 0.

Після призначення Юй на посаду гендиректора, акції NetDragon Websoft на Гонконгській біржі злетіли відразу на 18,2%.

Нагадаємо, що кілька днів тому стартап OpenAI продемонстрував феноменальні здібності свого ШІ GPT-4, який з першої спроби склав у США іспити на адвоката з результатом набагато вищим за середній.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...