ГоловнаТехноRedmi представила бюджетний 32-дюймовий телевізор за 146 доларів

Redmi представила бюджетний 32-дюймовий телевізор за 146 доларів

“Сяомі” у вівторок, 14 березня, презентувала в Індії перший смарт-телевізор “Редмі” на базі Amazon FireOS. Новинка іменується Redmi Smart Fire TV і буде доступна для покупки в єдиному 32-дюймовому варіанті.

Подробиці

Зазначений апарат став першим телевізором “Редмі” з прошивкою FireOS (пристрої з аналогічною прошивкою в Європі продаються під брендом Xiaomi).

Smart Fire TV отримав РК-панель 32″/60 Гц/HD Ready зі світлодіодним підсвічуванням, часом відгуку менше ніж 6,5 мс, оглядом на 178° і фірмовим профілем зображення “Vivid Picture Engine”.

Екран працює в парі з динаміками потужністю 20W (2 x 10W) і підтримує Dolby Audio/DTS-HD/DTS Virtual: X. Телевізор має металеву раму, але інші частини корпусу, включно з підставками, пластикові.

Апарат управляється неназваною чіп-системою з 4-ядерним процесором (4 x ARM Cortex-A35) і GPU ARM Mali G31 MP2. Чипсет працює в парі з 1 Гб оперативної пам’яті і накопичувачем на 8 Гб.

На пристрої встановлено операційну систему Amazon FireOS 7 з підтримкою всіх провідних потокових платформ, безкоштовних телеканалів, Alexa, Miracast і Apple AirPlay. Пристрій поставляється з новим пультом ДУ з голосовим управлінням, який відрізняється від того, який поставляється з телевізорами компанії на базі Android TV. Новітній пульт включає корисні клавіші для управління відтворенням, вимкнення звуку, керівництва, додатків та Alexa.

Наявні можливості підключення – 2-діапазонний WiFi/Bluetooth 5.0/Ethernet, а також велика кількість портів і роз’ємів на кшталт AV/HDMI/3,5-мм/USB тощо.

Телевізор поставляється в екологічній коробці, яку можна перепрофілювати під меблі DIY.

Ціна Smart Fire TV 32 в Індії становить ₹13 999 (~$170). Однак у рамках нетривалого промо-періоду апарат продаватиметься за ціною ₹12 999 (~$158). Також є можливість скористатися банківською знижкою/купоном для зниження ціни до рівня ₹11 999 (~$146).

Телевізор буде доступний для покупки на Mi.com і Amazon India з полудня 21 березня.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...