ГоловнаТехноSamsung працює над великим оновленням камери для серії Galaxy S23

Samsung працює над великим оновленням камери для серії Galaxy S23

“Самсунг” готує великий апдейт для розкритикованої користувачами Galaxy S23 камери. За запевненнями типстера Ice Universe, який повідомив цю новину, прийдешнє “велике оновлення” покликане усунути скарги власників згаданих пристроїв на некоректну роботу оптики.

Подробиці

Однією з найсерйозніших проблем з камерами лінійки Galaxy S23 є піксельний біннінг, який зменшує роздільну здатність зображення, але покращує його якість за рахунок зниження шуму і розширення динамічного діапазону. Однак навіть із цією функцією власники девайсів, як і раніше, відчувають проблеми з розмитими фотографіями, затримкою затвора і багами нічного режиму.

Користувачі Reddit масово висловлюють невдоволення таким станом справ. Так, один із них заявив наступне: “Що довше у мене S23 Ultra, то більше я починаю відчувати, що “Самсунг” зробив щось справді жахливе”. Інші завсідники соцмережі заявили про “відірваність” південнокорейського бренду від клієнтів і “патологічне небажання” розробників усувати проблему із затримкою затвора.

Згідно з відомостями Ice Universe, “Самсунг” має намір усунути всі претензії в найближчому апдейті, в якому, серед іншого, буде поліпшено нічний режим.

Оптика смартфонів модельного ряду Galaxy S23 представлена 50-Мп основною камерою, 12-Мп ультраширококутною камерою, 10-Мп телекамерою з 3-кратним оптичним зумом і 12-Мп фронтальною камерою для селфі.

Топовий представник сімейства – Galaxy S23 Ultra – обладнаний селфі-модулем на 12 Мп, головною камерою з роздільною здатністю 200 Мп, 12-мегапіксельним “ультраширококутом”, 10-мегапіксельним датчиком Telephoto, 10-мегапіксельним об’єктивом Periscope (один із 3-кратним оптичним зумом, інший із 10-кратним оптичним зумом).

Дату виходу оновлення Ice Universe не уточнив.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...