ГоловнаТехноВласник Geely та Meizu заснували нове підприємство, пов'язане з комунікаціями

Власник Geely та Meizu заснували нове підприємство, пов’язане з комунікаціями

Засновник китайського автовиробника Zhejiang Geely Holding і власник контрольного пакета акцій Meizu Ерік Лі заявив про запуск DreamSmart – підприємства, покликаного вийти на топові позиції у сфері телекомунікацій.

Детально

Лі став мажоритарним власником Meizu у 2022 році. Купівля контрольного пакета акцій була виконана через підконтрольне бізнесменові підприємство Hubei Xingji Shidai Technology. Нині комерсант, який заснував легенду китайського автопрому Geely, володіє 79,09% акцій виробника смартфонів.

Місія створеного напередодні DreamSmart – задоволення попиту населення на технології зв’язку нового формату. Компанія має намір створювати, інвестувати і підтримувати новаторські підприємства, готові впроваджувати інформаційні, комунікаційні та транспортні інновації.

Перший крок DreamSmart – об’єднання передових рішень Xingjishidai з багаторічним досвідом Meizu. Нова компанія Xingji Meizu Technology Group зосередиться на Китаї та Азії. На додаток до азіатських операцій DreamSmart, Лі розробляє окремий підрозділ для поширення передових технологій у решті світу.

Штаб-квартира DreamSmart розміститься в Сінгапурі, а Лі очолить раду директорів, продовжуючи водночас виконувати обов’язки глави ради директорів автоконцерну Geely Holding Group.

Торішня угода з купівлі Meizu була спрямована на “руйнування однаковості в індустрії смартфонів і стала для Geely сходинкою для виходу на гіперконкурентний ринок споживчого обладнання”, пояснив чинний віцеголова Xingji Technology Шень Цзиюй.

За його словами, унікальний досвід Geely і Meizu дасть змогу об’єднаній компанії виділитися в переповненій індустрії смартфонів за рахунок пропозиції унікальних IT-продуктів категорії Premium.

Шень визнав, що минулого року продажі автомобілів загалом знижувалися, проте нові енергетичні новинки показали багатообіцяючі результати. Схожа ситуація і у сфері смартфонів: засилля недорогих телефонів при мінімальному виборі пристроїв преміум-класу.

“Однорідність дешевої продукції”, за словами Шеня, є нагальною проблемою. Співпраця автомобільного гіганта і відомого в усьому світі виробника смартфонів покликана переломити тенденції, що сформувалися в даний час.

Перший крок у цьому напрямку вже зроблено за рахунок виведення на ринок оновленої операційки FlymeOS на Android.

Наступний етап – розробка смарт-пристроїв нового покоління з технологією розширеної реальності, резюмував Шень.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...