ГоловнаТехноВідомі характеристики бюджетного «довгожителя» Redmi 12C

Відомі характеристики бюджетного «довгожителя» Redmi 12C

Перспективний Redmi 12C засвітився в базі даних Євроазіатської економічної комісії і потрапив на оглядове відео, яке розкрило переважну більшість характеристик.

Подробиці

Успішне проходження сертифікації ЄЕК означає швидкий вихід пристрою в Росії, Казахстані та інших пострадянських країнах, що входять в об’єднання. Символьне позначення девайса в лістингу – 22120RN86G.

Redmi 12C з'явився на сайті сертифікації ЄЕК напередодні запуску в продаж

Опис

Спереду Redmi 12C має дизайн із вирізом у вигляді краплі води. Задня частина оснащена подвійною камерою, світлодіодним спалахом і сканером TouchID для додаткової безпеки. У нижній частині розташовані мікрофон, порт microUSB і решітка динаміка. На лівій стороні телефону розташований слот для SIM-карти, а на правій – регулятор гучності та клавіша живлення для легкого доступу до функцій пристрою.

Redmi 12C з'явився на сайті сертифікації ЄЕК напередодні запуску в продаж

За наявною інформацією, апарат оснащений екраном IPS LCD 6,71″/HD+/500 ніт/20,6:9 і керується чип-системою Helio G85 у парі з оперативною пам’яттю LPDDR4x і накопичувачем eMMC 5.1.

Очікувані конфігурації пам’яті та роздільна здатність головної камери – 3/32, 3/64, 4/128 Гб і 50 Мп. За якість селфі має відповідати модуль на 5 Мп, а за час автономної роботи – АКБ на 5 000 мА/год. зі швидким з/п на 10W.

Передбачуваний діапазон цін – €149-199.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...