ГоловнаТехноПредставлений удароміцний китайський смартфон з процесором Helio G99 та батареєю 10 800...

Представлений удароміцний китайський смартфон з процесором Helio G99 та батареєю 10 800 мАг

Бренд Doogee представив на світовому ринку високозахищений смартфон S100, продажі якого почнуться в заключній декаді березня.

Подробиці

Девайс працює від потужної медіатеківської чип-системи Helio G99 і сертифікований за критеріями американського військового стандарту MIL-STD-810H, що гарантує пристрою захист від падінь, подряпин, ударів та інших впливів.

З інших особливостей варто відзначити наявність e-Sim і екрану IPS на 6,58″/120 Гц/FHD+. Конфігурація пам’яті – 12/256 Гб, з можливістю розширення до 2 ТБ за рахунок microSD.

Ємність АКБ – 10 800 мА/год, автономність у режимах постійної розмови/потокового мовлення/прослуховування музики – 55/17,5/43 години.

Захист від “водопилу” забезпечується за протоколами IP68 і IP69K. За оптику відповідають система головної камери на 108/20/16 Мп з опцією нічної зйомки і селфі-модуль на 32 Мп.

Старт продажів Doogee S100 буде дано в двадцятих числах березня. Вартість пристрою не уточнюється.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...