ГоловнаТехноXiaomi представила кондиціонер із голосовим управлінням і турбоохолодженням

Xiaomi представила кондиціонер із голосовим управлінням і турбоохолодженням

У продуктовій лінійці Xiaomi з’явився смарт-кондиціонер із голосовим управлінням і функцією турбоохолодження. Новинка Air Conditioning Cool Version буде просуватися китайським вендором на ринку під брендом Mijia.

Подробиці

“Розумний” кондиціонер має досить скромні габарити. У зв’язку з цим компанія-виробник рекомендує встановлювати його в кімнати площею від 8 до 13 “квадратів”. Якщо площа кімнати буде більшою, що зі своїм завданням кондиціонер не впорається.

У Xiaomi стверджують, що кімната площею до 13 кв. м охолоджується кондиціонером у режимі турбоохолодження протягом 30 секунд. Крім цього, побутовий прилад підтримує режими плавної і тихої подачі повітря. За бажання інтенсивність повітряного потоку можна зафіксувати.

Mijia Air Conditioning Cool VersionДля управління кондиціонером можна використовувати голосові команди. Він підтримує інтеграцію з датчиками температури, роботами-пилососами, зволожувачами повітря, “розумними” лампочками, дверними замками та іншими IoT-пристроями з екосистеми Xiaomi.

У рейтингу енергоефективності ISEER побутовий прилад набрав 5 балів, що є найвищою оцінкою. Вартість смарт-кондиціонера становить 291 USD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...