ГоловнаТехноXiaomi K100: компактний та бюджетний лазерний принтер

Xiaomi K100: компактний та бюджетний лазерний принтер

Презентований напередодні компанією “Сяомі” компактний лазерний принтер K100 доступний для покупки за акційною ціною в 123 долари.

Подробиці

Новинка, повна назва якої виглядає як Xiaomi Laser Printer K100, може похвалитися витонченим дизайном і компактним розміром (33,1 х 17,8 см). Мінімалістичний форм-фактор дає змогу експлуатувати пристрій буквально скрізь, починаючи від будинку – закінчуючи кафешкою.

Компактний лазерний принтер Xiaomi K100 надійшов у продаж 21 лютого за привабливою ціною

K100 підтримує USB- і бездротовий друк. Модуль NFC гарантує моментальний доступ до ПЗ після навіть легкого дотику, забезпечуючи тим самим друк документів WPS-формату безпосередньо зі смартфона в один клік.

Компактний лазерний принтер Xiaomi K100 надійшов у продаж 21 лютого за привабливою ціною

Серед підтримуваних опцій – моментальне захоплення смартфона, сканування, автоматичне розпізнавання країв і ручна оптимізація. Захоплення та архівація багатосторінкових PDF-файлів також можливі. Девайс здатний видавати до 20 стор./хв. без будь-якого збитку для якості тексту і картинки. За забезпечення високої якості друку відповідає фірмовий тонер китайського техногіганта.

У комплект K100 входить змінний картридж вартістю $36, розрахований на друк 1 500 сторінок (інакше кажучи, вартість друку однієї сторінки становить лише 2 центи).

Звичайна вартість пристрою в перерахунку з юанів – $130.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...