ГоловнаТехноInstagram слідом за Twitter почне роздавати "сині галочки" за гроші

Instagram слідом за Twitter почне роздавати “сині галочки” за гроші

Ентузіасти виявили в коді Instagram посилання, що свідчать про можливість появи у фотошеринговому сервісі функції платної верифікації акаунтів. Така функція, зокрема, є у Twitter.

Детально

На думку журналістів TechCrunch, послуга платної верифікації акаунтів безумовно буде затребувана серед користувачів Instagram. Наразі придбати акаунт із “синьою галочкою” можна тільки на тіньовому ринку. Вартість верифікованого профілю може досягати кількох тисяч доларів. Настільки високі розцінки пояснюються тим, що розраховувати на отримання “синьої галочки” в Instagram можуть тільки великі бренди, селебріті, високопоставлені особи та організації.

Можливість платної верифікації акаунта стала доступна користувачам Twitter після запуску Ілоном Маском оновленої підписки в листопаді минулого року. Мільярдер запропонував користувачам сервісу мікроблогів платити за “сині галочки” по 8 USD на місяць. Це призвело до того, що користувачі почали масово реєструвати фейкові акаунти, мімікруючи під знаменитостей і відомі бренди.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно