ГоловнаТехноЕксперти назвали п'ять простих способів звільнення пам'яті

Експерти назвали п’ять простих способів звільнення пам’яті

У разі заповнення пам’яті смартфона не слід починати її очищення з видалення музичних треків і фотознімків. Є простіші способи це зробити.

Очищення кешу

Експерти рекомендують починати звільнення пам’яті мобільного пристрою з очищення кешу. Для цього достатньо вибрати в розділі “Пам’ять” налаштувань смартфона розділ “Кеш файли”.

Встановлення спеціального додатка

У Google Play можна знайти чимало мобільних апплетів, призначених для очищення пам’яті. Виберіть одну з таких утиліт, після чого дотримуйтесь інструкції.

Встановлення microSD

Найпростішим способом збільшення пам’яті смартфона є встановлення в нього карти microSD. Її можна використовувати для зберігання відеороликів, музичних треків і фотознімків.

Використання хмарних сервісів

Крім microSD, для зберігання медіафайлів можна використовувати хмарне сховище на кшталт “Google Диска”. Платити за стартовий пакет з безкоштовними гігабайтами вам не доведеться.

Регулярне очищення SMS-повідомлень та email

Експерти не рекомендують накопичувати в пам’яті мобільного пристрою SMS-повідомлення та email з рекламою. Незважаючи на свою невелику “вагу”, вони все одно займають пам’ять смартфона.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно