ГоловнаТехноViber почнуть використовувати для розсилки повісток

Viber почнуть використовувати для розсилки повісток

На початку тижня Державна судова адміністрація затвердила оновлений порядок розсилки повідомлень від органів правосуддя. З документа випливає, що з 10 лютого розсилка повісток учасникам судових слухань почне здійснюватися за допомогою месенджерів.

Подробиці

Сергій Чернуцький, який обіймає посаду керівника ДСА, з цього приводу зазначив, що отримати повістку новим способом можна буде лише в разі прив’язки телефонного номера до профілю в месенджері. Якщо телефонний номер одержувача повістки не прив’язаний до акаунту, то він отримає SMS-повідомлення.

Чернуцький підкреслив, що розробка сервісу розсилки повідомлень органів судової влади через Viber добігає кінця. Цим займаються фахівці держпідприємства “Інформаційні судові системи”. Перші повістки через Viber учасники судових розглядів отримають 10 лютого.

Завдяки запуску сервісу розсилки повісток витрати українських судів за цією статтею помітно скоротяться. Річ у тім, що надсилання повідомлення через Viber обходиться втричі дешевше за SMS-повідомлення. Таким чином, щороку суди зможуть економити понад 6 млн грн.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно