ГоловнаТехноВипущено док-станцію Anker 675 USB-C, яка також слугує підставкою для монітора

Випущено док-станцію Anker 675 USB-C, яка також слугує підставкою для монітора

Бренд Anker явив світу чергове інноваційне дітище – підставку для монітора і док-станцію USB-C в одній особі. Назва новинки – Anker 675 USB-C Docking Station.

Подробиці

Пристрій являє собою багатофункціональний концентратор, що допомагає оптимально розмістити предмети на столі. Ключова місія док-станції – підняття монітора ПК на оптимальну висоту для зниження навантаження на очі та шию. Девайс пропонує широкий спектр портів, які дають змогу під’єднати одночасно всі робочі пристрої.

Однією з відмінних рис док-станції є різноманітність портів (10 штук, від USB-A/USB-C до HDMI). У наявності – пристрій для читання карт пам’яті. Найбільш часто використовувані інтерфейси розташовані зліва для швидкого доступу, а всі інші приховані під поверхнею.

Поряд з портами, Anker 675 USB-C Docking Station також містить майданчик для бездротової зарядки на правому боці, який підтримує більшість сучасних телефонів.

Док-станція, виконана в естетично привабливому дизайні, виготовлена з авіаційного алюмінієвого сплаву і вирізняється компактністю.

Офіційна презентація новинки запланована на 30 січня. Вартість пристрою – $250.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...