ГоловнаТехноКлієнтам AliExpress з Європи стала доступна послуга післяплати

Клієнтам AliExpress з Європи стала доступна послуга післяплати

Холдинг Alibaba Group, що працює на китайському ринку, продовжує шукати способи збільшення глобальних продажів. У Китаї група розвиває торгову платформу Tmall. На міжнародному ринку вона представлена маркетплейсом AliExpress. За даними WSJ, відвідувачі маркетплейса з Європи зможуть замовляти товари на умовах післяплати. Простіше кажучи, вони оплачуватимуть їх лише після отримання.

Подробиці

Напередодні стало відомо, що Alipay Ant Group домовилася про співпрацю з фінтех-компанією Splitit Payments. Завдяки цьому партнерству фінансова “дочка” Alibaba зможе пропонувати клієнтам AliExpress опцію відстрочки платежу. Спочатку замовляти товари на торговій платформі на умовах післяплати зможуть клієнти з Франції, Іспанії та Німеччини. Пізніше послуга стане доступна покупцям з інших європейських держав.

В AliExpress з цього приводу зазначили, що у великі міста Європи на кшталт Мадрида або Парижа товари доставляються протягом 10 днів. Для всіх інших міст час доставки варіюється в межах 15-20 днів. У разі недотримання заявлених термінів доставки китайський маркетплейс виплачує замовникам компенсацію.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно