ГоловнаТехноВ Android-версії Google Chrome з'явився режим "браузер у браузері"

В Android-версії Google Chrome з’явився режим “браузер у браузері”

Користувачам мобільної версії веб-оглядача Chrome стала доступна нова функція. Вона називається Instance Switcher. У Google стверджують, що поява в браузері цієї функції вивела багатозадачність на якісно інший рівень. За допомогою Instance Switcher можна одночасно відкривати кілька вкладок на екрані всередині веб-оглядача.

Подробиці

По суті, активація Instance Switcher призводить до запуску двох незалежних версій браузера. Для взаємодії з ними використовується функція поділу екрана. У кожну з версій Chrome вхід може бути виконаний з різних акаунтів. У результаті вони матимуть різні історії переглядів, збережені закладки тощо. Такий підхід дає можливість розділити використання мобільного веб-оглядача на робочий і особистий простір.

Режим "браузер у браузері" у новій версії Google ChromeЩоб активувати Instance Switcher, необхідно тапнути за трьома крапками в правому куті. У меню, що відкрилося, потрібно вибрати опцію Manage windows. Після цього на екрані смартфона з’являться дві версії веб-оглядача. Інтерфейс їх відображення схожий на меню багатозадачності в програмній платформі Android.

Режим “браузер у браузері” вже встиг з’явитися в збірці 108.0.5359.128. Його доступність залежить від регіону проживання користувача.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно