ГоловнаТехноКитайський виробник випустить смартфон з акумулятором ємністю 22 000 мАг та камерою...

Китайський виробник випустить смартфон з акумулятором ємністю 22 000 мАг та камерою нічного бачення

Розробник високоміцних смартфонів Doogee готує до презентації своє нове творіння – телефон V Max із солідними технічними характеристиками та акумулятором безпрецедентної ємності.

Подробиці

Апарат отримав IPS-дисплей 6,58″/120 Гц із захисним склом Gorilla Glass і вирізом для 32-мегапіксельного селфі-модуля Мп Sony IMX616, 90° FOV. Оздоблення тильної панелі виконано “під шкіру”. Зовнішній вигляд перспективної новинки натхненний дизайном колись культових телефонів Vertu.

Витік інформації про можливості Doogee V Max з акумулятором ємністю 22 000 мА/год. і камерою нічного бачення

Головна triple-камера складається з основного модуля на 108 Мп (“Самсунг S5KHM2SP03”), датчика нічної зйомки на 20 Мп (“Соні IMX350”), “надширику” на 16 Мп з 130-градусним оглядом і автофокусом для макрозйомки. Оптика доповнена парою спалахів на лівій стороні і такою ж кількістю інфрачервоних ліхтарів Night Vision праворуч.

За продуктивність відповідає процесорна система Dimensity 1080 з пам’яттю на 12/256 Гб (“оперативку” можна віртуально розширити до 19 Гб). Тип встановленої РС – Android 12 (кількість апдейтів не вказано).

Головною ж родзинкою пристрою названо акумулятор на 22 000 мА/год, який заряджається через порт USB-C зі швидкістю до 33W. Об’єм батареї перспективного смартфона на 1000 мА/год. вищий, ніж у лідера ринку в особі Oukitel WP19.

Автономність Doogee V Max у звичайному режимі експлуатації та режимі очікування – до 10 і 64 діб відповідно.

Настільки масивний акумулятор не міг не позначитися на товщині корпусу, яка становить 2,73 см. Вага апарата не уточнюється.

Серед інших можливостей V Max заявлені модулі TouchID, 5G і NFC (з підтримкою Google Pay). Апарат отримав налаштовувану клавішу на лівій грані і має сертифікати IP68/IP69/MIL-STD-810H/High-Res Audio.

Доступні забарвлення корпусу – золотисте, чорне і сріблясте.

Даних про вартість, точну дату презентації та географію продажів поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно