ГоловнаТехноSamsung Galaxy A34 засвітився на Geekbench із процесором Dimensity 1080

Samsung Galaxy A34 засвітився на Geekbench із процесором Dimensity 1080

“Самсунг” готується оновити фірмове сімейство смартфонів Galaxy A. Новий представник модельного ряду вийде з цифрою “34” у назві. Напередодні пристрій потрапив до рук фахівців бенчмарка Geekbench.

Подробиці

Девайс фігурує в базі даних розробника під символьним позначенням SM-A346N. Протестована новинка обладнана процесорною системою Dimensity 1080 з пам’яттю на 6 Гб і управляється ОС Android 13.

Результат девайса за критеріями одно- і мультиядерних випробувань – 778 і 2332 бали відповідно. Судячи з підсумкових цифр, продуктивність новинки можна порівняти з продуктивністю окремих пристроїв вищого цінового сегмента.

Візуально А32 схожий з Galaxy A54. Телефон отримав розташовану вертикально потрійну систему задньої камери в складі основного датчика, “надширика” і модуля макрозйомки.

З колишніх витоків випливає, що А34 оснащений екраном 6,5″. Передбачувані габарити в см – 16,13х7,77х0,82, а співвідношення сторін – 19,5:9.

Вартість пристрою, дата початку продажів і географія поставок залишаються невідомими.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Стали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro

POCO F6 Pro готується до дебюту в червні. Більшість особливостей пристрою вже відомі, зокрема завдяки новій порції інформації відразу від кількох інсайдерів. Детальності "Генератори чуток" розкрили...

Microsoft та OverSecured повідомили про виявлення вразливостей у смартфонах Xiaomi: як усунути проблеми з безпекою

Microsoft і OverSecured виявили низку вразливостей у додатках, встановлених на пристроях Xiaomi/Redmi/POCO. Детально Проблеми були виявлені в програмах "Галерея", "Безпека", Mi Vïdeo, GetApps, MIUI Bluetooth, "Телефонні...

ТОП-3 найперспективніших альткоїни у травні 2024 року

У травні-2024 біткоїн та ефіріум продовжують зазнавати зниження вартості, проте деякі альтернативні криптовалюти - так звані альткоїни - виявляють стабільність і навіть показують зростання. Детально Найперспективнішими...