ГоловнаТехноВипущено навушники Redmi Buds 4 Youth Edition з 20 годинами автономної роботи

Випущено навушники Redmi Buds 4 Youth Edition з 20 годинами автономної роботи

Вівторок, 27 грудня, ознаменувався масштабною презентацією новинок “Редмі” в Китаї. Публіці було представлено смарт-годинник, фітнес-трекер, три нові смартфони К-серії та навушники. Про останні будемо говорити в цьому матеріалі.

Подробиці

TWS-гарнітура Redmi Buds 4 Youth Edition має візуальну схожість з “яблучними” AirPods і володіє урізаними, порівняно з базовими навушниками Buds 4, характеристиками та можливостями.

Новинка обладнана половинним стрижнем і злегка вигнутими наконечниками, захищена від “вологопилу” за протоколом IP54 і може управлятися постукуванням по ніжці.

В аксесуар вбудовані 12-міліметровий динамічний випромінювач і функція шумозаглушення. Підтримка Bluetooth 5.3, швидке сполучення зі смартфоном і режим низької затримки додаються.

У наявності – 20-годинний акумулятор із зарядним чохлом. Заявлена автономність кожного навушника – 5 год. Зарядка здійснюється через USB-C.

Вартість новинки в перерахунку з юанів на USD – трохи менше $20. Географія продажів – Китай. Доступні забарвлення – біле, помаранчеве, зелене і чорне.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...