ГоловнаТехноRealme GT Neo 5: чіп SD8+ Gen 1, RGB-підсвіткою та швидкою зарядкою...

Realme GT Neo 5: чіп SD8+ Gen 1, RGB-підсвіткою та швидкою зарядкою 240 Вт

Мережа приросла рендерами Realme GT Neo 5 – перспективного смартфона, чутки про характеристики якого розбурхують громадськість останніми тижнями. Свіжу порцію інформації про можливості пристрою надав Digital Chat Station.

Детально

Добуті відомості інсайдер опублікував у китайському сервісі мікроблогів Weibo, проте через кілька годин пост було видалено під приводом того, що опубліковані дані “передчасні”. Але інтернет, як відомо, “пам’ятає все”.

За словами DCS, телефон буде оснащений 1,5К-дисплеєм 6,7″/144 Гц з регулюванням яскравості ШІМ 2160 Гц і вбудованим в екран датчиком TouchID. За функціональність новинки відповідатиме процесорна система SD8+ Gen1 з тактовою частотою 3,2 ГГц. Девайс буде прикрашений RGB-підсвічуванням.

Конфігурація наданої пристрою оптики: головний модуль Sony IMX890 на 50 Мп з OIS у парі з 25-міліметровим об’єктивом із діафрагмою f/1.79.

За запевненнями DCS, девайс буде доступний у двох варіантах: з АКБ на 5000 і 4600 мА/год, з підтримкою швидкої зарядки потужністю 150 і 240 Ватт відповідно.

Інформації про ціну, дату презентації та географію поставок поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...