GSM

Послуги Kyivstar, Vodafone і lifecell можуть стати не по кишені багатьом українцям

Для мереж мобільних операторів ракетні удари, що почастішали останнім часом, не проходять безслідно. Після кожної нової атаки якість зв’язку знижується. Учасники телекомунікаційного ринку роблять усе можливе для збереження прийнятної якості послуг. Для відновлення зруйнованих мереж, забезпечення веж генераторами і більш ємними акумуляторними блоками потрібні гроші. Зростання витрат на утримання баштової інфраструктури змушує операторів переглядати тарифи.

Детально

Vodafone вже встиг підняти вартість тарифних планів SuperNetStar і Joice до 145 і 135 грн. Раніше вони обходилися абонентам у 125 і 120 грн відповідно. Таким чином, вартість послуг мобільного оператора зросла на 15-40 грн. Завдані військовими діями збитки Vodafone оцінює в 2 млрд грн.

Оператор lifecell тарифи поки переглядати не планує. Водночас у компанії не можуть назвати термін, протягом якого вони залишатимуться незмінними. Це означає, що послуги lifecell можуть подорожчати для абонентів у будь-який момент. З початку року оператор переглянув вартість лише одного тарифу зі своєї лінійки. Йдеться про план “Смарт Лайф 2020”, вартість якого було збільшено до 180 грн. Раніше він коштував 150 грн.

Интересное:

Компанія Kyivstar переглянула в грудні вартість архівних тарифних планів, запущених у 2019-2020 рр. Варто зазначити, що разом зі зростанням ціни збільшився й обсяг послуг, що надаються оператором у рамках тарифних планів. Абоненти отримали більше хвилин для голосових викликів і мегабайтів.

Припиняти ракетний терор Кремль не збирається. У зв’язку з цим оператори продовжать купувати генератори і паливо для них. Витрати учасників ринку на забезпечення працездатності баштової інфраструктури продовжать збільшуватися. Слідом за ними зростатиме і вартість тарифних планів. Таким чином, уже наступного року послуги мобільних операторів можуть виявитися не по кишені багатьом українцям.

Последние новости:

Влада Латвії пообіцяла передати Україні зброю, якої у них немає

"Твіттер-анонс" латвійського прем'єра Евіки Сіліни нового пакету допомоги для України викликав деяку плутанину через абревіатуру…

02.05.2024

Власти Латвии пообещали передать Украине оружие, которого у них нет

«Твиттер-анонс» латвийского премьера Эвики Силины нового пакета помощи для Украины вызвал некоторую неразбериху из-за аббревиатуры…

02.05.2024

Названы лучшие смартфоны 2024 года

Ежегодно в Украине продается более 1 млн. смартфонов. Каждый хочет почувствовать технологическую новинку первым, и…

02.05.2024

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і…

02.05.2024

Новый Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition с восторгом принят поклонниками футбола

«Сяоми» порадовала фанатов аргентинской сборной по футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ в лимитированном исполнении…

02.05.2024

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні…

02.05.2024