ГоловнаТехноXiaomi готується додати до MIUI Gallery нову практичну функцію

Xiaomi готується додати до MIUI Gallery нову практичну функцію

“Сяомі” продовжує готувати поліпшення для MIUI 14. Серед них – привнесення в “Галерею” опції виявлення і копіювання текстів з будь-яких збережених зображень.

Подробиці

Аналогічна функція існує в застосунку Google Lens і на пристроях Apple (на “яблучних” девайсах рішення іменується “Живий текст”). Особливість обговорюваного напрацювання “Сяомі” – перше в історії вбудовування опції в “Галерею”.

Причина, через яку китайський техногігант зволікав із впровадженням функції у фірмові пристрої , – бажання довести її до досконалості. У додаток включена іконка для вибору тексту з будь-якого збереженого малюнка, картинки або фото.

Xiaomi готується привнести в MIUI Gallery нову практичну функцію

Приклад роботи нововведення на практиці – швидке копіювання надісланого IBAN, номера рахунку або коду безпосередньо з “Галереї”.

Ця функція, що спрощує життя, спочатку повинна була з’явитися в MIUI 14, однак перенесення презентації оболонки може спонукати команду Xiaomi вбудувати новинку в глобальну версію MIUI 13. На відповідну можливість, зокрема, натякає поява опції на “Галереях” у смартфонах з китайськими ПЗП, які оновилися до версії V3.5.1.0-2061ff1a.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...