ГоловнаТехно"Нова пошта" запустила видачу посилок у кредит

“Нова пошта” запустила видачу посилок у кредит

Через почастішання останнім часом відключень електроенергії “Нова пошта” запустила послугу видачі поштових відправлень у кредит. Відтепер клієнти логістичного оператора зможуть оплачувати надіслані з післяплатою товари протягом року. Продавцям товарів гроші перераховуватимуться “Новою поштою” одразу після їх огляду покупцями в поштових відділеннях.

Подробиці

Можливість оформлення послуги доступна тільки одержувачу відправлення. Зробити це можна тільки в поштовому відділенні. Мінімальна вартість товару встановлена на рівні 1 000 грн. Позикові кошти надаються логістичним оператором на строк до одного року. Граничний розмір позики для кожного клієнта розраховується в індивідуальному порядку.

"Нова пошта"Подивитися свій кредитний ліміт можна в “Особистому кабінеті” мобільного апплета. Крім цього, його можна дізнатися у співробітників поштового відділення. Щомісяця НП утримуватиме комісію в розмірі 2% від суми кредиту. Відсоткова ставка дорівнює 0,00001% на рік.

Наприклад, при замовленні мультиварки за 3 000 грн вона обійдеться в кредит у 3 135 грн. Щомісяця “Нова пошта” нараховуватиме позичальнику комісію в розмірі 62,7 грн. Таким чином, величина щомісячного платежу становитиме 324 грн. При оформленні кредиту на рік доведеться переплатити за мультиварку 752,5 грн.

"Нова пошта"Для отримання позики при собі необхідно мати загальногромадянський паспорт. Як альтернативу можна використовувати додаток “Дія”. Отриманий кредит позичальник зобов’язаний погашати рівними частинами щомісяця. Клієнтам “Нової пошти” доступна можливість дострокового погашення заборгованості. Жодних додаткових комісій за це “Нова пошта” не утримує.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно