ГоловнаВійськові технологіїВ Україні розроблено ударний дрон "Інквізитор"

В Україні розроблено ударний дрон “Інквізитор”

Фахівці UA Military Robotics спроектували новий ударний безпілотник. Своє дітище вони назвали “Інквізитором”. За даними dev.ua, незабаром “Інквізитор” надійде на озброєння ЗСУ.

Подробиці

Завдяки наявності спеціальних кріплень квадрокоптер здатний брати на борт 80-мм міни в кількості двох одиниць. Їхня вага становить 8 кг. За бажання на дрон можна встановити “кумулятивне озброєння”. У цьому разі “Інквізитора” можна буде використовувати як БПЛА-камікадзе.

Український безпілотник "Інквізитор"Невеликі габарити дають змогу літальному апарату перебувати в повітрі до 35 хвилин. Акумулятори БПЛА підтримують гарячу заміну. Дрон здатний розвивати швидкість до 100 км/год. Вага “Інквізитора” дорівнює 10 кг.

Безпілотник отримав камеру виробництва UA Military robotics. Завдяки x32 оптичному зуму військовослужбовці української армії зможуть виявляти позиції противника на значній відстані. Частоти в каналах управління дублюються. Таким чином, дрон надійно захищений від ворожих засобів РЕБ.

Український безпілотник "Інквізитор"На поточний момент безпілотник існує тільки у вигляді макета. Для запуску серійної збірки UA Military robotics потрібно 12 тис. USD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як «закрити» від сторонніх вміст увімкненого смартфона Xiaomi

"Сяомі" явила світу інноваційну можливість для захисту конфіденційності користувачів. Спільно з HyperOS і MIUI була розроблена функція розмиття додатків у режимі багатозадачності, що забезпечує...

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...