ГоловнаТехноXiaomi представила шарф з електропідігрівом

Xiaomi представила шарф з електропідігрівом

Китайський вендор Xiaomi запустив на краудфандинговій платформі Youpin новий проект. Кошти необхідні компанії для налагодження серійного виробництва шарфів з електропідігрівом. З опублікованого на сайті платформи опису випливає, що шарфу не страшні дощ і мокрий сніг. Його можна прати у звичайній пральній машині. Електроенергію для обігріву свого власника девайс отримує від портативної акумуляторної батареї.

Подробиці

Плівковий нагрівальний елемент використовується у виробі в тандемі з теплоізоляційним наповнювачем DuPont. Залежно від обраного користувачем температурного режиму шарф може нагріватися до 38-50 градусів. На це йде не більше трьох секунд. Аксесуар може похвалитися наявністю захисту від короткого замикання, перегріву, перевантаження й обриву електроланцюга. У разі виникнення будь-якої несправності нагрівальний елемент тут же буде відключений.

Шарф Xiaomi з обігрівомШарф відповідає вимогам IPX7. Йому не страшні ні дощ, ні вологість. Ємність комплектної АКБ дорівнює 5 000 мА/год. Цього достатньо для забезпечення підігріву шарфа протягом семи годин.

Вартість виробу для учасників краудфандингової кампанії становить 149 юанів, що еквівалентно 21 USD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно