ГоловнаТехноКористувачам Instagram стала доступна функція відкладеного постингу

Користувачам Instagram стала доступна функція відкладеного постингу

У фотошеринговому сервісі Instagram з’явився інтегрований планувальник публікацій. Він доступний тільки власникам професійних акаунтів.

Подробиці

За допомогою нової функції можна планувати публікації на 75 днів без Creator Studio і сторонніх програм. Вона була запущена розробниками Meta Platforms через кілька тижнів після завершення тестування.

Можливість перетворення простого акаунта на професійний доступна всім без винятку користувачам фотошерінгового сервісу. Для створення відкладеної публікації необхідно відкрити в профілі “Розширені налаштування”. У них є пункт “Заплануйте цю публікацію”.

Для перегляду запланованих постів необхідно відкрити меню “гамбургер”, яке розташоване у верхньому правому куті екрана. Там же можна змінити час публікації або видалити всі заплановані пости.

Раніше фотошерінговий сервіс почав підтримувати NFT. На початку осені Instagram дозволив користувачам публікувати репости фотознімків і відеороликів інших користувачів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...