ГоловнаТехноRedmi Note 12 з мережним адаптером 210 Вт заряджається довше, ніж обіцяла...

Redmi Note 12 з мережним адаптером 210 Вт заряджається довше, ніж обіцяла Xiaomi

Бренд “Редмі”, схоже, облажався з презентованим минулого тижня смартфоном Note 12 Discovery Edition. Випущений обмеженим тиражем пристрій не відповідає заявленим критеріям у частині потужності адаптера для швидкої зарядки.

Подробиці

В описі йдеться про наявність у комплекті постачання ЗП потужністю 210W. Однак команда Charger Labs за результатами проведеного тестування викрила “дочку” Xiaomi у брехні.

Досягнута під час експерименту пікова потужність – 184,85W, що більш ніж на 10% нижче заявленого в рекламі показника. Але і це ще не все: зазначене значення девайс підтримував лише протягом декількох секунд, після чого показник опустився до нижчого рівня.

Одна з характеристик Redmi Note 12 Discovery Edition не відповідає обіцяному в рекламі показнику

У підсумку на зарядку Note 12 Discovery Edition до 100% пішло 10 год. 10 хв. У рекламному ж ролику розробники гарантували повне наповнення смартфона енергією за 9 хвилин рівно. Різниця між обіцянкою і реальністю перевищила 10%.

Єдиною властивістю швидкого ЗП, що відповідає дійсності, стала відсутність перегріву (середня температура в процесі тестування склала 43,3°C). Цьому посприяла система охолодження VC площею 3 000 мм².

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...