ГоловнаЕлектромобіліHuawei продаватиме електрокари Avatr 11 у своїх флагманських магазинах у Китаї

Huawei продаватиме електрокари Avatr 11 у своїх флагманських магазинах у Китаї

Компанія Avatr Technology, раніше відома як Changan NIO, представить свою першу модель Avatr 11 на каналі продажів технологічного гіганта Huawei. Анонс електрокара відбувся в серпні цього року.

Подробиці

Компанія Avatr, яку підтримують Changan Automobile, Huawei і CATL, домовилася з китайським техногігантом Huawei, що перебуває під санкціями США, про продаж е-мобілів Avatr 11 у флагманських магазинах останнього в Пекіні та Шеньчжені. Інформацію про укладення відповідної угоди оприлюднило видання Cailian.

Huawei продаватиме електрокари Avatr 11 у своїх флагманських магазинах у Китаї

На сьогодні бренд Avatr має понад 60 магазинів із прямим управлінням, 70 дистриб’юторів і понад 150 партнерських магазинів у Китаї, зазначається в публікації.

Пізніше видання China Securities Journal з посиланням на джерела в Avatr підтвердило початок співпраці компанії з виробництва електрокарів з Huawei.

Huawei продаватиме електрокари Avatr 11 у своїх флагманських магазинах у Китаї

Avatr раніше була відома як Changan NIO (створена 10 липня 2018 року). Засновники в особі холдингів Changan і NIO контролювали по 50% акцій свого дітища. В останні кілька років продукція автомобілебудівного бренду не просувалася. Після введення нової моделі фінансування частка NIO впала нижче 1%.

Наразі основними спонсорами Avatr, поряд з Changan, є Huawei і CATL. Наприкінці серпня минулого року ці три компанії спільно оголосили про оновлення бренду Avatr, який було офіційно презентовано в КНР 08.09.2022. Тоді ж було представлено три версії е-мобіля Avatr11 за ціною ¥349,9 тис., ¥369,9 тис. і ¥409,9 тис. ($48 246, $51 003 і $56 519 відповідно).

Поставки двох дешевших версій почнуться в грудні, а найдорожчої – в I триместрі 2023-го. Поряд з ними, буде доступна для покупки лімітована серія Avatr 011 за ¥600 тис. ($82 730).

Машини Avatr 11 обладнані заднім крилом, яке автоматично піднімається під час досягнення швидкості 90 км/год. і забирається при падінні нижче 60 км/год.

Huawei продаватиме електрокари Avatr 11 у своїх флагманських магазинах у Китаї

Електрокари оснащені двомоторною системою повного приводу DriveONE від Huawei з переднім і заднім моторами потужністю 195 і 230 кВт відповідно з максимальним обертовим моментом 650 Нм (позначка в 100 км/год. досягається за менш ніж 4 секунди).

Представники серії Avatr 11 отримали трійчасті літій-іонні батареї CTP виробництва компанії CATL місткістю 90 кВт/год. і 116 кВт/год. з дальністю ходу CLTC 555 км і 680 км відповідно.

Зазначимо, що наразі Huawei підтримує бренд AITO, створений спільно з Seres Group, продаючи моделі M5 і M7 останнього у своєму каналі.

У вересні компанія другий місяць поспіль AITO поставила на ринок понад 10 000 е-мобілів.

Huawei продаватиме електрокари Avatr 11 у своїх флагманських магазинах у Китаї

Незважаючи на солідну цифру, гендиректор підрозділу інтелектуальних рішень для транспортних засобів “Хуавей” Річард Ю назвав такі обсяги “ганебними”. За його словами, AITO могла б продати понад 16 000 машин у вересні, однак призупинення заводу з виробництва комплектуючих у Гуйчжоу через новий спалах COVID-19 спровокувало дефіцит поставок.

Зараз AITO має можливість щомісяця продавати по 20 000 автомобілів, додав Ю.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...