ГоловнаТехноiPhone 15 Pro постачатиметься з твердотільними кнопками живлення та гучності

iPhone 15 Pro постачатиметься з твердотільними кнопками живлення та гучності

Мережа приросла новою порцією подробиць про перспективне сімейство iPhone 15. Джерелом оприлюднених напередодні відомостей став пов’язаний з китайською філією Apple техноблогер Мінг-Чі Куо.

Детально

За словами персонажа, “яблучники” мають намір відмовитися від перемикачів, що натискаються, і впровадити твердотільні кнопки живлення та регулювання гучності в iPhone 15 Pro і 15 Pro Max. Якщо говорити простіше, то в нинішніх айфонах використовуються фізичні/механічні клавіші. Зовнішній вигляд твердотільних кнопок схожий на дизайн домашньої кнопки на iPhone 7, 8, SE 2 і SE 3.

Моделі iPhone 15 Pro постачатимуться з твердотільними кнопками живлення та гучності

Твердотільні клавіші створюють у користувачів відчуття, що вони натискають на фізичні кнопки, завдяки тактильному зворотному зв’язку для підтвердження натискання. Насправді, кнопки фізично не вдавлюються. Зміна дизайну очікується тільки на iPhone 15 Pro і Pro Max. Для цього смартфони будуть оснащені таптичними двигунами на внутрішній лівій і правій сторонах, на додаток до наявного вібромотора.

Видалення фізичних кнопок живлення і регулювання гучності допоможе усунути дві додаткові точки проникнення води і пилу, створюючи тим самим більш міцний телефон.

Куо додає, що OEM-виробники Android високого класу, як очікується, приймуть дизайн твердотільних кнопок Apple, щоб створити нову точку продажів.

Згідно з минулими звітами, Apple виконала закон ЄС, який вимагає від виробників телефонів використовувати порти USB-C. Це потенційно передбачає, що iPhone 15 відмовиться від порту Lightning на користь з’єднання USB-C. Незалежно від цього, дизайн без кнопок і порт USB-C, схоже, стануть основними акцентами для iPhone наступного покоління.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...