ГоловнаТехноНовий китайський захищений смартфон з камерою нічного бачення офіційно представлений

Новий китайський захищений смартфон з камерою нічного бачення офіційно представлений

Бренд Doogee явив світові своє новітнє творіння – ультразахищений смартфон для цінителів екстриму S96 GT. Новинка являє собою осучаснену версію аналога з літерами Pro в назві. Одночасно запущена лімітована серія пристрою в “золотому” виконанні.

Подробиці

Місцем для презентації апарата був обраний маркетплейс “АліЕкспресс”. Першим покупцям запропоновані акційні ціни, а найспритніші можуть розраховувати на додаткові бонуси та інші безкоштовні “приємності”.

Смартфон DOOGEE S96 GT Rugged представлений на AliExpress

За продуктивність Doogee S96GT відповідають окта-ядерна процесингова система Helio G95 і найсучасніша операційка “Андроїд 12”. Селфі-модуль новачка може похвалитися вдвічі більшою роздільною здатністю, як порівняти з попередником (32 Мп проти 16 Мп).

Знаменита камера нічного бачення на 20 Мп з 15-метровою дальністю “захоплення” картинки нікуди не поділася. Оперативку на 8 Гб також збережено, тоді як об’єм сховища зріс удвічі (256 Гб проти 128 Гб у моделі Pro).

Смартфон DOOGEE S96 GT Rugged представлений на AliExpress

Виробник оснастив пристрій захистом від усіх бренностей цього світу, що підтверджено протоколами безпеки MIL-STD-810H/IP 69K/IP 68. Девайс підтримує чотири основні системи глобального позиціонування, що робить його надійним партнером у подорожі по всій території планети.

З інших характеристик Doogee S96 GT варто відзначити масивну батарею на 6350 мА/год, для прискореного заряджання якої використовується адаптер на 24W, а також дисплей 6,22″, захищений від ударів, падінь, тертя і подряпин високоміцним горилівським склом Corning Glass.

Роздільна здатність головної камери 48 Мп. Сканер TouchID розташований збоку. Функція NFC додається.

Вартість Doogee S96GT на “АліЕкспресс” у рамках акційного промо-періоду – $349 (-219 доларів порівняно зі звичайною роздрібною ціною). Найспритніші покупці змогли обзавестися девайсом всього за $199,99.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...