ГоловнаТехноSony ZV-1F представила нову бюджетну камеру для блогерів

Sony ZV-1F представила нову бюджетну камеру для блогерів

“Соні” явила світові влогову камеру за привабливою ціною. Новинка під назвою ZV-1F позиціонується як “відмінний інструмент для творців контенту”. Її ефективність названа більшою порівняно з дієвістю камер для мобільних телефонів.

Подробиці

ZV-1F стала третьою vlog-камерою в асортименті японського бренду. Аксесуар отримав сенсори 20,1 Мп і Type-1 з 20-міліметровим zoom-об’єктивом для широкоформатного знімання (зокрема в 4К-форматі).

Камера для влогів Sony ZV-1F, орієнтована на творців контенту, продається за 500 доларів

За словами користувачів, які долучилися до новинки, ZV-1F ідеально підходить для selfie-зйомки, тоді як у частині фіксації навколишньої дійсності можливості камери залишають бажати кращого.

Наявність полуторного зуму в 4К і дворазового в 1080p нівелюється відсутністю вбудованої стабілізації. Електронна ж стабілізація змушує задовольнятися збільшенням 1,23х.

Камера для влогів Sony ZV-1F, орієнтована на творців контенту, продається за 500 доларів

Заявлена частота кадрів при зйомці в 1080р. і 4К – 120 і 30 к/с. Камера оснащена перемикачем боке і функцією Shot Mark для створення коротких (тривалістю менше ніж 1 хв.) роликів, з можливістю відправки останніх на смартфон через фірмове ПЗ розробника.

Вартість Sony ZV-1F і дата початку продажів через офіційні канали бренду – $500 і 24.10.2022.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно