ГоловнаТехноRedmi Note 12 дебютує з новою процесорною системою Dimensity 1080

Redmi Note 12 дебютує з новою процесорною системою Dimensity 1080

Мережа поповнилася витоком на тему перспективного смартфона “Редмі Note 12”, дебютний показ якого очікується в КНР у 2023 році. Свіжу порцію даних надав техноблогер Digital Chat Station.

Подробиці

За запевненнями тіпстера, перспективний апарат працюватиме на медіатеківському чипсеті Dimensity 1080, який був напередодні анонсований тайванським розробником. Нещодавні внутрішні тести відобразили продуктивність набору мікросхем на рівні популярного процесора середнього цінового ряду SD 778G від чіпмейкера Qualcomm.

Результат Note 12 в експерименті на продуктивність “АнТуТу” – понад 520 тис. балів. Встановлений на смартфоні Dimensity 1080 створений за 6-нм техпроцесом і може похвалитися оновленою конфігурацією 8-ядерного процесора з Cortex A78/2,6 ГГц і ARM Mali G68.

Раніше автор інсайду пророкував Note 12 у топовій конфігурації “ультраширик” на 50 Мп на додаток до головного модуля аналогічної роздільної здатності. Базова ж версія, ймовірно, буде задовольнятися скромнішим ультраширококутним ультраширококутним на 8 Мп.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно