ГоловнаТехноЯкі ігри «приховує» браузер у смартфонах Xiaomi

Які ігри «приховує» браузер у смартфонах Xiaomi

Міні-ігри, доступні в браузері Xiaomi Mi, численні й безкоштовні. Однак відшукати там просунуті проекти на кшталт Fortnite або Pokémon Go нереально. У цьому матеріалі говоритимемо про найбільш затребувані ігри Mi Browser і отримання доступу до них.

Подробиці

Щоб отримати доступ до каталогу безкоштовних ігор з браузера Mi, необхідно зробити кілька маніпуляцій у наведеній нижче послідовності:

  1. Відкрити Mi Browser.
  2. Натиснути на значок контролера гри на розташованій внизу панелі інструментів.
  3. Вибрати вподобаний варіант.

Xiaomi Mi Browser: широке різноманіття ігор з каталогу Google

Ігри з Mi-каталогу відтворюються через хмару, тому не займають місця і не потребують завантаження. Єдина умова – доступ до Інтернету. Головний мінус – реклама, що виникає до місця і не до місця.

Google – ще один світ, повний ігрових сюрпризів, серед яких

T.Rex in 3D – неофіційна тривимірна версія гри про динозаврів у Google Chrome. Геймеру потрібно перестрибувати через різні перешкоди (посилання на завантаження https://elgoog.im/t-rex/3d/).

Snake Game – проект за мотивами легендарної гри “Змійка” з мобільних телефонів Nokia минулих років (https://elgoog.im/snake/).

Atari Breakout – культова Atari 2600, в якій необхідно руйнувати блоки маленькою кулькою (https://elgoog.im/breakout/).

Pac-Man – одна з найвідоміших ігор компанії Namco, адаптована Google в одному зі своїх дудлів, щоб віддати шану однієї з найулюбленіших класичних ігор у світі (https://elgoog.im/pacman/).

Space Invaders – розроблена фанатами адаптація класичної аркадної гри для Google для знищення безлічі інопланетних кораблів (https://elgoog.im/space-invaders/).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно