ГоловнаGSMНазвано найвигідніші тарифи "великої трійки" з безлімітним інтернетом

Названо найвигідніші тарифи “великої трійки” з безлімітним інтернетом

Через військові дії, що ведуться в Україні, рівень інфляції досяг захмарних значень. У зв’язку з цим пересічним українцям у цей непростий час доводиться економити буквально на всьому. Послуги зв’язку в цьому відношенні винятком не є. Нижче наведено найвигідніші тарифи операторів “великої трійки”.

Kyivstar

Найдоступнішим тарифним планом Kyivstar є “Твій старт”. Його можна придбати за 135 грн. План містить 5 ГБ трафіку, 100 хвилин на дзвінки абонентам операторів-конкурентів і за кордон (Польща, США, Індія, Ізраїль, Узбекистан, Чехія, Італія, КНР, Німеччина і Канада), а також внутрішньомережевий безліміт.

План “Твій максимум” з безлімітним інтернетом обійдеться в 350 грн. За ці гроші абоненти зможуть розраховувати на одержання 300 SMS, 300 хв розмов із сторонніми операторами, у тому числі іноземних (Польща, США, Індія, Ізраїль, Узбекистан, Чехія, Італія, КНР, Німеччина і Канада), і внутрішньомережевого безліміту.

Vodafone

Найдоступнішим тарифним планом Vodafone є “Джойс”. Його можна придбати за 135 грн. За ці гроші мобільний оператор надасть 1000 хв. на номери локальних операторів і 10 ГБ трафіку.

Пакет з безлімітним інтернетом у Vodafone, як і у Kyivstar, один. Йдеться про SuperNet Unlim. Вартість пакета становить 300 грн. Він містить 400 розмов з абонентами з інших мереж, внутрішньомережевий безліміт і 50 хвилин розмов з абонентами з Польщі, Словаччини, Швеції, Португалії, Греції, Франції, Канади, Індії, Румунії, Чехії, Великої Британії, Іспанії, США, Данії, Угорщини та Німеччини.

lifecell

Вартість найдешевшого тарифного плану lifecell становить 120 грн. Він називається “Просто Лайф”. Останній містить 300 хв розмов з абонентами сторонніх операторів, 8 ГБ трафіку та внутрішньомережевий безліміт.

В асортиментну лінійку lifecell входить два тарифні плани з нелімітованим інтернетом. Вартість першого “Вільний Лайф” становить 275 грн. Він включає в себе внутрішньомережевий безліміт і 1 600 хв розмов з абонентами інших операторів. За другий “Platinum Лайф” доведеться викласти 400 грн. За ці гроші абонент зможе розраховувати на отримання 500 ГБ трафіку в роумінгу, 50 хв на розмови з абонентами з-за кордону, 3 000 хв на дзвінки з українськими операторами, які конкурують, і внутрішньомережевий безліміт.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...