ГоловнаТехноApple скорочує виробництво iPhone 14 через низький попит

Apple скорочує виробництво iPhone 14 через низький попит

“Яблучники” згортають виробництво базової версії iPhone 14 через низький попит. Про це повідомляє ITHome з посиланням на співробітників заводу Foxconn.

Подробиці

За словами джерел видання, працівникам згаданої фабрики зі складання айфонів надійшло розпорядження про демонтаж 5-и виробничих ліній на підприємстві в м. Чженчжоу.

Співрозмовники ITHome не змогли пояснити, чи стосується скорочення виробництва базової версії iPhone 14 6,1″, чи “під ніж” також піде провальна модель iPhone 14 Plus 6,7″, що прийшла на зміну iPhone 13 mini.

Обидві згадані “чотирнадцятки” обладнані застарілими процесорами й екранами, встановленими на торішні пристрої iPhone 13 Series. Споживачі, за словами інформаторів ITHome, не хочуть викладати шалені гроші за моделі, аналогічні торішнім.

З Pro-версіями “чотирнадцяток” ситуація прямо протилежна: обидва варіанти припали до смаку китайській публіці і користувачам в інших регіонах планети. Несподівано високий попит спонукав Apple задуматися про нарощування обсягів складання iPhone 14 Pro (Max).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...