ГоловнаТехноGoogle Pixel 7 і Pixel 7 Pro коштуватимуть стільки ж, скільки й...

Google Pixel 7 і Pixel 7 Pro коштуватимуть стільки ж, скільки й попередники

Презентація смартфонів Pixel 7/7 Pro запланована на 06 жовтня. Напередодні цієї події в Мережі з’являється все більше інформації про можливості пристроїв.

Подробиці

Для підтримки фанатів у тонусі, компанія Google вивалила в профільну фб-групу рендер із зображенням фронтальної панелі Pixel 7 Pro. Вигини дисплея виглядають набагато меншими порівняно з аналогічним елементом дизайну Pixel 6 Pro.

Крім того, гугловці порадували шанувальників рендерним зображенням тильної кришки в забарвленні Hazel і фотографіями фірмових навушників Pixel Buds Pro та “розумного” годинника Pixel Watches.

Першими споглядати згадані зображення змогли учасники закритої фейсбук-спільноти Pixel Superfans.

Вартість обох “Пікселів” сьомого покоління буде порівняною з ціною попередників на момент презентації: $599 і $899 за базову і про-версію відповідно.

Обидві моделі, за чутками, отримають по три варіанти забарвлення корпусу (див. додані нижче скріншоти).

Google Pixel 7 і Pixel 7 Pro коштуватимуть стільки ж, скільки їхні попередники

Попередні замовлення стартують у день прем’єри. Користувачам, які замовили смартфони на умовах відкладеної доставки, обіцяно подарункові карти на $100 і $200 за “молодшу” і “старшу” модель відповідно.

Очікувана дата появи пристроїв у традиційному роздробі – 13 жовтня.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...