ГоловнаТехноЕксперти назвали кілька розширень, що полегшують роботу в Chrome

Експерти назвали кілька розширень, що полегшують роботу в Chrome

Веб-браузер Google Chrome займає перше місце на ринку не просто так. На відміну від конкурентів пошукового гіганта, він дозволяє підвищувати зручність використання та функціональність шляхом встановлення різних розширень. Експерти назвали найкорисніші, після встановлення яких робота в Chrome помітно спрощується.

Альтернативний менеджер завантажень

Google оновлює свій браузер на регулярній основі. Незважаючи на це, штатний менеджер завантажень веб-браузера, як і раніше, залишає бажати кращого. Для перегляду завантажених файлів користувачам доводиться відкривати окрему вкладку, яка є абсолютно неюзабельною.

В якості альтернативи штатному менеджеру завантажень експерти рекомендують використовувати Chrono Download Manager . Після встановлення розширення в правому куті браузера з’явиться новий значок. Після кліка на екрані з’явиться інформативне вікно з активними завантаженнями.

Тест швидкості з’єднання

Розширення Speedtest призначене для перевірки швидкості з’єднання. Воно здатне визначати якість підключення, яке має значення для надсилання великих вкладень.

Google Chrome

Масштабування зображень під час наведення курсору

Розширення Hover Zoom+ автоматично масштабує зображення на екрані при наведенні на них курсору миші .

Функція «Відкладені сторінки»

Якщо вам доводиться одночасно працювати з великою кількістю вкладок у браузері, то є сенс встановити розширення Tab Snoze. Воно дозволяє відкладати частину відкритих вкладок на певний час. Після закінчення встановленого користувачем часового проміжку вкладки автоматично повернуться на місце.

Google Chrome

Автоматичне надання дозволу на збір даних

Після встановлення розширення I don’t care about cookies браузер почне автоматично давати згоду на збір даних, що заощадить вам трохи часу.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...